المقادير
علبة حليب محلى (نستلة او اي نوع )
علبة حليب
8 بيضات
ملعقة ونصف فانيلا
12/ نصف كوب سكر
الطريقة
نفصل الصفار عن البياض ونضع الصفار في طبق
يترك الخليط على جمب ثم نضع السكر على النار ليتحول الى كراميل
نضعه بسرعة في صينية الفرن قبل حتى يجمد
ممكن تخليه يبرد بفى لثلاجة او حتى بره المهم ماتحطيش الخليط على الكراميل وهو ساخن لانه هيختلط مع بعض ويبقى شكله مش حلو
نضع الخليط فوق الكراميل ثم نضعه في صينية اكبر
و نضعها فى الفرن
بعدين نقلبه فى طبق التقديم كالتالى