المقادير
راس ثوم صغيرة متقشرة و مفرومه
كوب طماطم مضروبة و متصفيه
كوب ملوخيه ناشفة منخوله حتى تتاكدى من نظافتها
ملح وكمون و كسبره ناشفه و ربع ملعقه صغيره بهارات
2كوب مرقه فراخ او لحمه
الطريقه
تحمير الثوم فى السمنه حتى يصفر لونها
نضيف كوب الطماطم
ثم نضيف الملح و الكمون و الكسبره الناشفه
نترك الطماطم حتى تتسبك
نضيف الشوربه
نتركها حتى تغلى جيدا ثم نرفعها من على النار
نضيف الملوخيه بالتدريج و نقلبها حتى نصل للقوام المطلوب
نقلب جيدا
و بالهنا و الشفا ..