******** believe it or not ..... come and see your self *******


    صنية الباذنجان باللحمة المفرومة (المسقعة )

    شاطر
    avatar
    ياسمينه
    Admin

    البلد :
    عدد المساهمات : 507
    تاريخ التسجيل : 03/07/2009
    العمر : 24
    الموقع : www.yasmeena.mam9.com

    m1 صنية الباذنجان باللحمة المفرومة (المسقعة )

    مُساهمة  ياسمينه في الإثنين سبتمبر 14, 2009 10:07 pm

    السلام عليكم يااخواتى

    وحبيت اعملكم حاجة سهلة فكرت وقولت مفيش اسهل من صنية الباذنجان باللحمة المفرومة (المسقعة )
    المقادير
    باذنجان رومى مقطع شرائح
    لحمة مفرومة معصجة
    حوالى 2 كوب عصير طماطم
    الطريقة
    توجد طريقتن لتحضير شرائح الباذنجان
    1- يتم قليها فى الزيت عادى جدا وانشلها بعد كدة على ورق المطبخ للتخلص من الزيت الزائد
    2-بدهن شرائح الباذنجان بالفرشاة زيت من فوق ومن تحت وارصها بعد كدة فى صنية وادخلها الفرن تتحمر من الوجهين
    بعد ما نحضر الباذنجان نرص نصف الكمية فى صنية ثم نضع العصاج ثم النصف الاخر من الباذنجان
    واخر خطوة نصب عصير الطماطم وندخلة الفرن حوالى تلت ساعة تقريبا
    ممكن نقدمة مع ارز ابيض وشرائح الطماطم وشوية مخلل وممكن يتاكل بالعيش
    وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 19, 2017 9:00 pm